Pulpe false de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pulpe false de pui

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -cartofi
  • -morcovi
  • -telina
  • -mazare
  • -condimente(sare,piper,cimbru,ardei uscat)
  • -usturoi
  • -patrunjel verde
  • -sticsuri
  • pentru aluat:
  • -o cescuta de apa minerala
  • -o lingura de ulei
  • -un praf de sare
  • -faina cat sa iasa un aluat ca de paine

Mod de preparare

Mai intai am facut aluatul: am pus apa,uleiul si praful de sare si apoi faina,l-am framantat bine si l-am lasat la odihna cat timp m-am ocupat de legume.

Am pus toate legumele la fiert. Cand au fost gata, cu o furculita le-am pasat mai grosolan.Am adaugat condimentele si patrunjelul tocat marunt si am amestecat usor.Dupa ce am omogenizat compozitia, am modelat "pulpele", punand in capatul fiecareia cate un stics, acesta fiind "osul" de la pulpa.

Cand am terminat de modelat, am intins aluatul intr-o foaie, pe care am taiat-o fasii nu prea late.Fiecare "pulpa" am luat-o si am infasurat-o intr-o banda de aluat.Cand au fost gata, le-am prajit in ulei incins, pana cand s-au rumenit.Le-am scos pe un servetel absorbant fiind gata sa fie mancate,alaturi de un sos de rosii,picant.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise