Pielea pulpelor se inteapa peste tot cu un ac, apoi pulpele de rata se freaca bine cu amestecul de sare, condimente si gin. Intr-un castron se pune usturoiul felii si frunzele de dafin, iar pe deasupra se pun pulpele de rata. Se acopera etans si se lasa in frigider peste nopate.
A doua zi usturoiul si frunzele de dafin se pun in cuva unui Crock Pot. Peste ele se pun pulpele de rata (de pe care a fost scuturata o parte din sarea aromata). Se lasa la temperatura Low pentru 4-5 ore, pana ce carnea e moale.
Pentru a le da un aspect placut, pulpele de rata se pun intr-o tigaie goala si li se aureste pielea. Acelasi efect se poate obtine si in cuptor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii