Spalam pulpele si le punem la fiert in apa cu sare si un praf de chili.Curatam 4 cartofi si-i fierbem im apa cu sare,iar cand sant gata ii pasam.Radem peste ei cartofi cruzi ramasi(curatati),oul batut,mararul tocat,sare,piper,cimbru si omogenizam compozitia.Amestecam faina cu sare,piper,cimbru.Dam pulpele fierte prin faina si apoi prin piureul de cartofi.Le prajim in ulei incins.
E o reteta ce necesita un pic de dexteritate si rabdare.Se pot folosi si pulpite mai mici,de servit se poate servi cu orice fel de salata.
Eu am facut ca si garnitura cas de oaie pane cu o mana de cartofi pai si cu slata vedre proaspata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii