Spalati si curatati pulpele de pui, apoi frecati-le cu amestecul de condimente. Tocati varza si celelalte legume in bucati potrivite, dupa preferinta. Tocati si mararul. Amestecati varza, ceapa, ardeiul, morcovul si rosia, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul. Asezati intr-un vas ce merge la cuptor varza. Asezati deasupra pulpele de pui si turnati apa, vinul si uleiul.
Dati la cuptor timp de aprox 40 minute pana cand este gata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii