Pulpe de pui pe pat de varza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui pe pat de varza

Ingrediente

  • - 8 ciocanele
  • - 1 kg de varza alba cruda
  • - 1 ardei gras rosu
  • - 1 ceapa
  • - o legatura marar
  • - 1 lingurita cimbru uscat
  • - 1 morcov
  • - 1 rosie
  • - sare, piper
  • - 50 ml apa
  • - 100 ml vin alb
  • - cateva linguri ulei
  • Condimente pentru pulpe - sare, piper, boia de ardei

Mod de preparare

Spalati si curatati pulpele de pui, apoi frecati-le cu amestecul de condimente. Tocati varza si celelalte legume in bucati potrivite, dupa preferinta. Tocati si mararul. Amestecati varza, ceapa, ardeiul, morcovul si rosia, impreuna cu sarea, piperul si cimbrul. Asezati intr-un vas ce merge la cuptor varza. Asezati deasupra pulpele de pui si turnati apa, vinul si uleiul.

Dati la cuptor timp de aprox 40 minute pana cand este gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise