Pulpe de pui pe pat de cartofi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui pe pat de cartofi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 1 kg de pulpe de pui
  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • delicat/vegeta
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie cartofii cubulete si se aseaza uniform in tigaie, apoi se taie ceapa si ardeiul feliute si se aseaza desupra. Se toarna cca o jumatate de cana de apa deasupra, cat sa nu acopere cartofii.

Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente. Se cresteaza carnea din loc in loc. Se da la cuptor cca 45 de min, pana la o ora. Pe la mijocul intervalului se intoarce carnea.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise