Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie cartofii cubulete si se aseaza uniform in tigaie, apoi se taie ceapa si ardeiul feliute si se aseaza desupra. Se toarna cca o jumatate de cana de apa deasupra, cat sa nu acopere cartofii.
Apoi se freaca pulpele de pui cu condimente. Se cresteaza carnea din loc in loc. Se da la cuptor cca 45 de min, pana la o ora. Pe la mijocul intervalului se intoarce carnea.
Sa aveti pofta!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii