Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Ingrediente

  • 4 pulpe pui intregi
  • 1 kg cartofi
  • 1 telina radacina
  • 2 morcovi mari
  • condimente (cimbru
  • rozmarin
  • patrunjel
  • coriandru macinate fin)
  • 4 linguri ulei
  • putina boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina radacina taiate fasii si la final condimentele, sare, piper si putina apa.

Se da la cuptor circa 50-60 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise