Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie, patrunjel, boia, sare si piper. Se ridica usor pielea de pe fiecare pulpa, se baga untul sub piele si se intinde la loc. Se poate pune la rece cu pana la o zi inainte.
Se incalzeste cuptorul la 180grade. Intr-o tigaie se incinge restul de unt pe aragaz pana cand face spuma. Se prajeste carnea in tigaie, stropind in mod constant cu unt pana cand incepe sa se rumeneasca.
Se adauga salota, usturoiul, cimbrul si supa de pui. Se pune carnea de pui cu pielea in sus intr-o tava, se rastoarna sosul si se pune pe raftul de sus al cuptorului, se lasa la copt 25-30 de minute, apoi se scoate carnea de pui.
Se pune sosul in tigaie la loc pe foc, se adauga restul de suc de lamaie si se fierbe bine intreaga compozitie. Se strecoara sosul apasand ferm pe salota si usturoi. Se serveste puiul cu acest sos si cartofi gratinati si salata de vara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii