Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.
Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu grija pielita (dar nu de tot ) si introducem cu grija amestecul de verdeturi.Se mai pastreaza putin ca sa punem si peste pulpe atunci cand dam la cuptor.Intindem cu grija pielea la loc.Pulpele se aseaza apoi intr-o tava peste care punem restul de verdeturi, o cana cu apa si dam la cuptor.Se lasa sa scada apa ,stropind din cand in cand cu sosul format pulpele si se adauga vinul.Se mai lasa la cuptor cieca 15-20 min. pana cand pilpele sunt bine rumenite.
La final presaram busuioc..................sunt delicioase.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii