Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.
Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.
Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei cimbru, vin si usturoi granule, voi puteti sa-i faceti cum va place)
Cuptorul se preincalzeste si dupa ce pulpele au stat la rece se pun peste cartofii din tava, ungandu-le cu miere bine de tot sau se pun intr-o punga Knorr peste cartofi.
Se dau apoi la cuptor sa se prajeasca.
Ceapa se taie marunt se presara cu ghimbir si se adauga otetul, sarea , uleiul de masline si piperul.Ardeii grasi se taie fasii subtiri si se adauga si ei.
Caisele se spala si le se scot samburii.Cu 10 minute inainte de a fi gata pulpele , se pun jumatatile de caise peste pulpe si se mai dau la cuptor.
La servire punem o frunza de salata verde, o pulpa, doua bucati de caise, cartofi si ardei cu sos...
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii