Se spala pulpele si se aseaza intr-un vas termorezistent(iena) uns cu ulei.Se stropesc cu zeama de la o lamaie,presari sare,piper si condimente dupa gust si le introduci la cuptor pentru 15 minute.Zdrobesti usturoiul si il amesteci cu 2 linguri apa.
Scoti vasul din cuptor,stropesti carnea cu sosul din tava,apoi cu mujdeiul si le dai la cuptor pana se rumenesc.
Cand sunt gata le scoti pe un platou,si le stropesti cu zeama de la cealalta lamaie.Presari patrunjel tocat marunt si se servesc cu cartofi piureu sau naturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii