Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza dupa gust,iar la sfsrsit turnam zeama de lamaie si apa.Se baga la cuptorul incins la 200gCpentru 30-40 de minute.
Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si verdeata tocata marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.(eu am folosit o forma cu 6 cupe).
Se servesc pulpele alaturi de cartofi si salata dupa preferinta.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii