Spalam bine pulpele si le crestam.
Spalam bine pulpele si le crestam.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.
Curatam ceapa si rosiile si le punem in blender si amestecam.
Punem in tava sare, piper si oregano, adaugam pulpele , apoi cartofii, ceapa cu rosii, ulei si apa. Mai adaugam peste ele, sare, piper si oregano, acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit, la 180 grade C si coacem 45 de minute acoperit, apoi luam folia de aluminiu si mai lasam 15-20 de minute.
Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii