Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien, cartofii sferturi, ceapa si usturoiul verde se lasa intregi, ardei fasii, iar usturoiul se lasa cateii nezdrobiti si o portocala decojita in felii. Se pun la cuptor, se adauga si orezul. Separat se pui pulpele in ceaun la prajit, dar foarte putin doar ce capata ciloare dupa care sunt scoase si adaugate in tava cuptorului, se la 40-50 de minute, acestea se sareaza si condimenteaza dupa gust. Atentie la cuptor deoarece orezul are tendinta de a se prinde.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii