Reteta postata pe: 20 iulie 2011
Ingrediente
4 pulpe de pui intregi, 2 linguri mustar, 200 g smantana, 1 ceasca supa pui, 4 fire cimbrisor, cateva frunze de tarhon, 1 catel usturoi, sare, piper, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pulpele de pui spalate si curatate le frecam cu mustar. Le asezonam cu sare si piper, apoi le punem intr-un vas termorezistent. Punem verdeturi pe fiecare pulpa, turnam supa in vas, apoi adaugam usturoiul taiat in 4-6 bucatele si stropim pulpele cu ulei. Acoperim vasul cu o folie de staniol si il punem in cuptor la 200°C pentru 30 minute. Dupa acest timp scoatem folia, adaugam smantana si continuam sa coacem pulpele pana se rumenesc pe ambele parti.
Le servim calde, cu o garnitura de cartofi copti, piure de cartofi sau orez, peste care punem putin sos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu mustar si smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011
Multumesc Maria! Iti doresc o zi frumoasa!
Maria Markov (Chef de cuisine) , 21 iulie 2011
Ce bine arata! Eu am mai facut snitele unse cu mustar si date prin ou. Mustarul le fragezeste foarte bine si le da o aroma speciala! Minunata idee pentru gatirea carnii de pui! Votat***** si salvat!