Pasul 1:
Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam.
Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in frigider acoperite timp de minim o ora.
Pasul 2:
Dupa o jumatate de ora incalzim cuptorul.
Punem mustarul intr-un bol. Adaugam uleiul, zaharul, boia dulce, boia iute, piper macinat si amestecam bine toate aceste ingredientele pana cand obtinem o pasta.
Pasul 3:
Pregatim un vas termorezistent.
Scoatem pulpele de pui din marinata (in care au stat minim o ora) si le stergem cu un prosop absorbant.
Pasul 4:
Trecem pulpele de pui prin amestecul de mustar pe toate partile si le asezam in vasul pregatit pentru cuptor.
Introducem vasul in cuptorul incalzit.
Pasul 5:
Cand pulpele sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor.
Intoarcem pulpele de pui si pe cealalta parte si punem tava din nou in cuptor.
Pasul 6:
Cand carnea de pui este rumenita pe toate partile, scoatem tava din cuptor.
Pasul 7:
Servim pulpele de pui in crusta de mustar calde, cu garnitura de legume.
POFTA BUNA!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii