Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine.
Rosia, ardeiul si lamaia se taie felii subtiri.
Se aseaza carnea in tava se orneaza cu rosie, ardei si lamaie, apoi urmand ca in tava sa se puna uleiul si sa se presare patrunjelul.
Se da la cuptor pentru aproximativ o ora, dupa vreo 20 de minute se adauga vinul si din cand in cand se mai pune cate putina apa.
Se poate asorta cu o gaenitura de cartofi sau orez.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii