Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu fasole verde la cuptor

Ingrediente

  • 2 cepe mari tocate marunt
  • usturoi verde sau uscat (puneti generos)
  • 4 cartofi taiati rondele
  • pastai de fasole verde 500G (sau mai mult)
  • boia,sare, piper
  • 5 copanele de pui
  • 1 rosie mare taiata in cubulete
  • 1 lingura de pasta de rosii diluata

Mod de preparare

Pulpele se pun la fiert in apa cu sare, piper, boia, cimbru ( sau oregano, sau rozmarin). Cind sint fierte se pun peste legume in tava.

Se pune totul in tava. Se amesteca bine. Se adauga folia de aluminium.

La 220 C timp de 40 min si apoi 20 min la 180C fara folie pentru culoare.

Incercati daca cartofii sunt patrunsi si va doresc pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise