Se spala ciupercile, se curata si se taie in 4. Ceapa curatata se taie in doua, iar prazul spalat si curatat se taie rondele. Pulpele de pui, spalate, zvantate si condimentate, se prajesc in uleiul incins, se scot din tigaie si se pun deoparte.
In uleiul din tigaie se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se sting cu vin si zeama concentrata de pasare. Se adauga pulpele de pui si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 45 de minute.
Se scot pulpele, se incorporeaza in sos patrunjelul verde, tocat (care se poate lega cu putina faina sau amidon) si se servesc cu paine alba sau cu cartofi prajiti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii