Se spala pulpele,se portioneaza,se aseaza in tava,deasupra se pun ciupercile curatate si tocate feliute potrivite,se dau cu putina vegeta si un strop de ulei,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora la foc potrivit.Se da folia jos,daca ciupercile au lasat prea multa apa se mai da la cuptor fara folie sa mai scada putin,se amesteca smantana cu plicurile maggi,se da un clocot pe foc si se pune peste pulpele cu ciuperci si se mai lasa 15-20 de minute la cuptor.Se serveste cu pireu.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii