Puneti faina intr-o farfurie adanca. Taiati pulpele de pui in doua (pe articulatie), separand pulpa superioara de ciocanele, si dati bucatile prin faina.
Incingeti uleiul intr-o cratita, prajiti bucatile de pui pe toate partile, pana ce se rumenesc, scoateti-le din cratita si aruncati uleiul in care le-ati prajit.
Puneti-le inapoi in cratita, adaugati cepele curatate si crenguta de cimbru, turnati peste ele vinul, sarati, piperati si lasati-le sa fiarba, cu capac, circa 25 de minute.
Luati capacul de pe cratita si lasati-le sa fiarba, in continuare, la foc iute, pana ce se inmoaie carnea.
Intre timp, preparati ciupercile: rupeti piciorusele, spalati palariile cu apa rece, zvantati-le cu hartie absorbanta si prajiti-le intregi - daca sunt mai mici - in untul incins, impreuna cu usturoiul curatat si presat, sare si piper. Dupa ce s-a evaporat aproape toata apa, turnati peste ele otetul si lasati-le sa fiarba inca 2 minute, la foc iute.
Puneti pe mijlocul unui platou bucatile de pui, de jur imprejur ciupercile si serviti-le fierbinti.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii