Pulpe de pui corsicane by Mada

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpe de pui (circa 1 kg),
  • sare,vegeta,
  • piper,
  • 100g bacon afumat,
  • 150g ciuperci,
  • 500g cartofi,
  • 2 rosii,
  • 3 linguri ulei de masline,
  • 250g masline verzi mari fara samburi,
  • 2 cl coniac.

Mod de preparare

Se spala pulpele, se sterg, se condimenteaza cu sare,vegeta si piper..

Baconul se taie cuburi.

Se curata ciupercile si se taie bucati potrivite. In caz ca sunt mici, le lasam asa.

Cartofii se curata si se taie bucati mai mari.

Rosiile se taie cubulete.

Intr-o cratita se incinge uleiul de masline si se prajeste baconul.

Se scoate si se pune deoparte.

Se introduc apoi pulpele in cratita si se prajesc bine de jur imprejur.

Se scot si pulpele si se lasa deoparte.

Se adauga cartofii, ciupercile, maslinele si rosiile; se sareaza se pipereaza si se inabuse 10 minute.

Adaugam si baconul si amestecam.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, asezam pulpele in mijloc si de jur imprejur legumele inabusite, peste care mai adaugam si o cana cu apa.

Dam la cuptor pentru 60 minute.

Cu 5 minute inainte sa scoatem din cuptor turnam coniacul peste pulpe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise