Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri de muştar
  • 100 g de smântână groasă
  • 2 cepe
  • 1 lingură de ulei
  • 2 pahare de vin alb
  • Câteva rămurele de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Prăjeşte pe ambele părţi pulpele de pui. Adaugă ceapa şi lasă să se aurească uşor.

Sărează puţin căci muştarul e sărat. Piperează. Adaugă cimbrul şi dafinul. Udă cu vinul alb; acoperă şi lasă să se înăbuşească 40 de minute.

Separat, amestecă muştarul şi smântâna groasă . Scoate pulpele. Pune în cratiţă amestecul de muştar cu smântâna.

Când se îngroaşă, pune iar pulpele şi mai lasă 2 minute la foc mic.

Serveşte pulpele acoperite de sos(sunt pudice!). Ca să se simtă mai bine, poţi face un piure de cartofi pentru cei cu silueta firavă şi o salată pentru cei mai bine făcuţi.

Vezi sa nu-ţi sară muştarul...pe cămaşă!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise