Se spala si se curata pulpepe sub jet de apa rece. Se pun la foc in apa cu sare impreuna cu morcovii si cartofii, se lasa se sa fiarba pana cand intra usor furculita in carne.
Se scurg pulpele cu legumele si se pun deoparte sa se racoreasca. Pastram un pic din zeama in care au fiert.
Fasiile de ardei gras impreuna cu castravetii se pun in tava unsa cu putin ulei de masline. Pulpele fierte se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu feliute de usturoi. Se pun pulpele sarate si piperate peste legumele din tava si presarama zatar deasupra, asezam cartofii si morcovii fierti peste si printre pulpe. La sfarsit asezonam cu rondele de rosii si ceapata taiata julien. Adaugam jumatate de cana din supa de legume si carne pastrata, bagam la cuptor pentru 35 de minute, la foc potrivit.
Pofta mare!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii