Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait.
Pulpele spalate si curatate se cresteaza si se ung cu acest bait apoi se scufunda in el si se da la rece pentru 3-4 ore.
Cartofii se curata si se cresteaza avand grija sa nu-i taiem pina jos.In despartituri introducem feliute de usturoi.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam pulpele si cartofii dati cu sare si deasupra fiecaruia stropim cu putin ulei.
Cuptorul este incalzit dinainte la 180 grade si dam tava la cuptor pina cand carnea si cartofii sunt bine patrunsi.
Se servesc pulpele cu aceste \"acordeoane\" si cu salata verde.
Pofta mare !
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii