Se taie carnea pentru a se obotine o fasie cat mai dreapta (ca un snitel), se unge cu putin ulei pe partea care va fi rulata cu umplutura la interior si se presara cu sare si pipier si se lasa deoparte pana se face umplutura.
Se bat ouale bine, se amesteca cu branza su cascavalul taiat cuburi mici si se face o omleta din ele (sa fie cat mai intreaga), se ia bucata de carne, se aseaza omleta peste ea, se adauga castraveciorii taiati fasii si se ruleaza cu totul in interior si se pune rulada obtinuta intr-o folie de aluminiu. Se ruleaza si se strange bine, se pune intr-o tava cu 2 cani de apa si se da la cuptor timp de 50 minute. Se serveste rece alaturi de un vin rosu bun. Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii