Se taie pulpa feli se pune in tava apoi se pune usturoiul sare ,piper,foi de dafin,busuiocul,vinul si uleiul.Se pune apa pana la jumatatea carnii apoi se pune folie peste tava si se baga la cuptor 2ore.Luam folia si mai lasam pana se rumeneste(din cand in cand mai stropim cu jiul din tava)
Garnitura: Se taie cartofii cubulete se pun la fiert cu sare dupa ce au fiert se strecoara apoi se pun in farfurie.Servim cu unt deasupra si verdeata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii