Pulpele se dezoseaza partial, separat se trage spanacul in tigaie cu ustroiul si ceapa; dupa care se pune pe feliile de sunca presata , se ruleaza si se pun in locul osului. Pulpele se prind cu scobitori, se trag in tigaie dupa care se introduc la cuptor cca 30 min. la 180 grade.
Cartofii se taie rondele, se prajesc alaturi de ceapa si kaiser. Spanacul se trage in tigaie cu usturoiul, sarea, piperul si busuiocul proaspat.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii