Pulpa de pui cu garnitura de orez si salata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de pui cu garnitura de orez si salata

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • sare, piper, 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri vin
  • o ceasca orez
  • 1 litru supa de carne sau de legume.
  • Salata:
  • o legatura salata verde
  • o legatura ceapa
  • o legatura ridiche
  • 2-3 rosii schery
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • 2-3 linguri otet de mere

Mod de preparare

Pulpele crestate se trec prin sosul obtinut din ulei, vin, sare,piper. Se asaza pulpele pe grill pana se rumenesc pe ambele parti.

Fierbem o ceasca de orez in supa..Condimentam cu sare,piper.

Salata se prepara inainte de a servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise