Se freaca sarea pe pulpa de porc si se lasa 15 minute sa intre sarea in carne. Intr-un vas se pun toate condimentele de mai sus si se amesteca. Carnea se pune intr-o tava (cratita mai inalta) si se pune amestecul deasupra carnii. Se baga la cuptor la o temperatura de 150 grade. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava. Cand este gata se feliaza si se serveste cu piure, cartofi prajiti, orez, paste sau legume fierte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii