Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se cresteaza din loc in loc [se fac mici buzunare cu varful unui cutit]. Usturoiul se curata, apoi se taie carnaciorul afumat in felii nu foarte groase ,iar in fiecare buzunar ,se pune cite un catel de usturoi, si o felie de carnat afumat. Se ia apoi o tava putin mai inalta, se asaza carnea cu grija sa nu iasa usturoiul si carnatii in tava, se stropeste cu ulei, si cana de apa ,se acopera cu folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30 de minute la 160 de grade. Intre timp, se taie felii ciupercile spalate si ardeiul gras fideluta. Dupa 30 de minute, se scoate tava din cuptor, se adauga ciupercile si ardeii, se acopera iar cu folia, si se mai da la cuptor inca 30 de minute. Apoi bulionul se dizolva in vin, se scoate folia de pe tava, se toarna lichidul in tava, si se da la cuptor pentru inca 20 de minute, fara folie. Se stropeste din cind in cind bucata de carne, cu sosul din tava. Cind este gata, se taie bucata de carne in felii si se poate servi cu cartofi natur ,au alte garnituri. Atentie - nu taiati carnea felii de prima oara, pentru ca se usuca si nu mai este la fel de zemoasa. Trebuie preparata bucata intreaga.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii