Reteta de pulpa de porc cu cartofi la cuptor. Pulpa de porc cu cartofi la cuptor reteta de fritura frageda. Friptura de porc la cuptor. Retete de friptura.
Reteta de pulpa de porc cu cartofi la cuptor am invatat s-o fac de la mama. Este atat de simpla si gustoasa, incat a devenit preferata noastra. Se face si foarte usor, doar trebuie sa asezam toate ingredientele in tava si s-o bagam la cuptor.
Asadar, taiem pulpa de porc in felii de 1-1,5 cm, curatatm cartofii, ii taiem rondele si feliem usturoiul sau il trecem prin presa.
Ungem cu putin ulei tava de la cuptor (sau o tava intinsa), asezam bucatile de pulpa si cartofii. Presaram sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru uscat, punem unuform sucul de rosii si pasta de ardei. Distribuim uniform si cele 3 linguri de ulei.
Acoperim cu apa cat sa acopere putin compozitia din tava si bagam la cuptorul preincalzit la 170 de grade C. Cand friptura este pe jumatate gatita, intoarcem carnea pe partea cealalta. In caz ca apa a scazut prea mult, mai puteti adauga o cescuta de apa fierbinte.
Cand carnea este frageda si cartofii rumeni, pulpa de porc cu cartofi la cuptor este gata.
Noua o mancam de obicei alaturi de salate de sezon sau muraturi. Este grozav de buna, gustoasa si satioasa.
Sper ca v-am tentat si ca veti incerca si voi reteta de pulpa de porc cu cartofi la cuptor. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii