Pulpa de miel la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de miel la cuptor

Ingrediente

  • -1pulpa de miel
  • -1lingurita piper
  • -1lingurita sare
  • -2 legaturi usturoi verde
  • -1pahar ulei
  • -1pahar vin alb
  • -5-6felii sunculita bacon

Mod de preparare

Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga sarea, piperul si se inveleste cu sunculita, dupa care se adauga o cana de apa si uleiul. Se presara cu frunzulite de usturoi tocate mai maricele si se introduce la cuptor. Dupa 20 min. se adauga vinul si se lasa pana la scaderea apei. Friptura se aseaza pe un pat de salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise