Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel, de aproximativ 2 kg
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 ceasca vin alb
  • 2 1/2 sare de mare grunjoasa
  • piper

Mod de preparare

Se spala bine pulpa de miel, fara sa i se scoata osul si membrana alba de la suprafata. Se lasa pulpa sa se zvinte. Se spala inca o data pulpa in vin. Restul de vin se toarna peste pulpa si se presara cu rozmarin. Intr-o tava mare se pune un strat de aproximativ 2 cm grosime sare de mare grunjoasa. Pe acest strat se pune pulpa de miel si se acopera cu un alt strat gros de sare de mare grunjoasa. Se baga tava in cuptor si se coace la 200 grade C timp aproximativ doua ore. Dupa aceea, se scoate tava din cuptor, se sparge crusta de sare si se serveste mielul cu multa salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Ciorba de gaina cu taitei de casa

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Ciorba de gaina cu taitei de casa
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise