Pulpa de miel cu mustar si rozmarin

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 5-6 persoane
  • -o pulpa de miel intreaga,cca 1,1/2 kg;
  • -6 catei de usturoi;
  • -150 gr mustar francez iute;
  • -sucul de la o lamaie;
  • -3 lingurite cu frunze de rozmarin;
  • -1 ceasca cu ulei de masline;
  • -sare;
  • -piper

Mod de preparare

Spalati si stergeti bine pulpa de miel. O sarati si o piperati si o puneti intr-o tava. Intr-un blender puneti usturoiul, mustarul si sucul de lamaie, le mixati pana devin un fel de pasta. Scoateti pasta intr-un bol si cu o pensula de bucatarie ungeti pulpa de miel. Puneti deasupra pulpei frunzele de rozmarin si introduceti tava la cuptor pentru cca 40 minute la o temp. de 170 grade. Scoateti tava din cuptor si turnati peste pulpa uleiul de masline si restul pastei de usturoi. Il introduceti din nou la cuptor pentu inca o ora, la aceeasi temperatura pana se formeaza o crusta. Se serveste cald in platou, bineinteles portionat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise