1. Se taie carnea in bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, apoi se pun intr-o tava cu vinul, cuisoarele, nucsoara, busuiocul, sare si piper. Se dau la cuptor la foc mare 15 minute, apoi se acopera cu folie de aluminiu si se mai tine la foc mic inca 30 minute.
2. Se face un mujdei de usturoi, se amesteca cu smantana si se toarna peste carne. Se mai lasa la cuptor 10 minute.
3. Preparatul se serveste cu garnitura de cartofi natur sau cartofi taranesti, salata verde si un vin alb sec.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii