Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele rozmarin, salvie si patrunjel , toate uscate, apoi intindem pielea la loc.Condimentam cu sare si piper si ungem cu unt pulpa de curcan.Asezam intr-un vas roman in care am pus putina apa si dam la cuptor.Lasam la cuptor circa 30-40 min dupa care scoatem vasul si ungem carnea cu un sos format din ulei si coniac .Dam iarasi la cuptor si tinem pana cand carnea este bine patrunsa si rumena.Se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Se serveste alaturi de o garnitura, eu am folosit dovlecei cu patrunjel.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii