Pulled pork la slow cooker Crock-Pot

Se pun toate ingredientele pentru saramura intr-un vas, se amesteca cu o lingura pana se topeste sarea.

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa
Pulled pork la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • Aproximativ 1,5 kg ceafa de porc
  • 1 plic de condimente pentru porc
  • 1 lingura boia de ardei iute
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml suc de rosii gros(passata de rosii)
  • 1 lingura sos iutel
  • Pentru saramura:
  • 500 ml apa
  • 1 lingura piper boabe
  • 1 lingura mustar boabe
  • 2 linguri sare
  • 3-4 frunze de dafin

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele pentru saramura intr-un vas, se amesteca cu o lingura pana se topeste sarea. Se spala carnea si se pune in saramura. Aceasta sa fie suficienta incat sa acopere bucata de carne. Se da totul la frigider pentru 24-36 ore. Eu am tinut-o la frigider aproximativ o zi si jumatate. Este necesar sa o lasati in saramura cel putin 12 ore.

Dupa ce carnea a stat suficient in saramura, o scoatem si o uscam bine cu prosoape de hartie. Daca avem timp o putem lasa la zvantat 20-30 minute. Intre timp amestecam restul de ingrediente: passata de rosii, sosul iutel, condimentele, boiaua si sarea. Punem amestecul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, adaugam carnea si incepem sa o masam bine. Cam asta e tot. Punem capac peste vas, setam timpul de 5 ore, functia higt. Dupa expirarea timpului facem o proba tragand usor de carne cu furculita. Daca aceasta se desface inseamna ca e gata. O scoatem cu o paleta pe o farfurie si cu ajutorul a doua furculite desfacem toata bucata de carne. La final adaugam sosul ramas din timpul coacerii peste carne. Carnea este gata pentru a fi folosita la sandvisuri sau burgeri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise