Pregatire;
Carnea se spala si se taie in cuburi(cat sa se ia dintr-o imbucatura)
Orezul se fiebe cu supa de pui sau legume.
Usturoiul se curata si se zdrobeste.
Ghimbirul daca este proaspat se curata de coaja si se rade pe razatoarea mica.
Mararul se spala si se toaca.
Gogosarii se clatesc cu apa rece si se taie julien.
Preparare:
Sosul de soia se amesteca cu mierea de albine.
Carnea se stropeste cu 1/2 din sosul de soia cu miere,se lasa asa 15min.
Faina,ouale,ghimbirul,usturoiul si mararul tocat se amesteca cu putina apa minerala si se face o coca,groasa ca cea de clatite.Se adauga putina sare si piper.Prin aceasta coca se dau bucatile din carne si se pun la prajit in uleiul infierbantat.Se scot pe hartie absorbanta.
Sosul de soia ramas se amesteca cu 100ml de supa de pui sau legume si se clocoteste un minut.
Servire:
Pe un platou se asaza orezul cu o forma.Alaturi se asaza carnea si gogosari in otet.Peste orez se pune cate o lingura de sos gleu,iar restul de sos,se prezinta separat.Tot separat se prezinta si sosul de soia fierbinte.Presarati petrunjel verde tocat.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii