Puneti untdelemnul sa se incinga intr-o cratita. Adaugati cepele tocate marunt si lasati-le sa se rumeneasca. Trageti vasul de-o parte, scoateti ceapa afara si puneti in locul ei cele patru pulpe de pui si carnatii taiati rondele. Lasati-le sa se rumeneasca cinci minute. Adaugati ceapa rumenita anterior, apoi cele sase rosii oparite, decojite si taiate felii, vinul alb, porumbul scurs, sare si piper. Lasati sa fiarba totul inabusit pe foc potrivit, vreme de 30 de minute. Serviti mancarea alaturi de orez fiert sau paste fainoase.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii