Se incinge cuptorul. Se prajeste costita circa 5 minute la foc iute, pana ce se rumeneste. Se taie painea cubulete de 1 cm, se pune intr-un castron mare, se adauga slaninuta, nucile, stafidele, patrunjelul si oul batut cu lapte, se amesteca bine si se gusta de sare si piper. - Se curata puiul (se scot maruntaiele si grasimea), se spala, se zvanta, se umple cu amestecul de paine si costita si se coase sau se prinde cu scobitori. Se freaca cu sare si piper si se aseaza intr-o tava mai adanca. - Se amesteca untul cu uleiul si sosul de soia, se unge bine puiul, iar ce prisoseste se toarna in tava, impreuna cu jumatate din cantitatea de apa si cu usturoiul presat. Se da la cuptor, se lasa cam o ora si un sfert sa se patrunda si sa se rumeneasca, udandu-l din cand in cand cu sosul din tava. Se scoate pe un platou si, inainte de a-l transa, se inveleste usor cu o hartie de pergament si se lasa sa stea asa vreo 5 minute. - Sosul din tava se toarna intr-o craticioara si se pune pe foc. Se incorporeaza faina si se lasa sa se rumeneasca 5 minute, la foc slab, amestecand intruna. Se stinge cu apa ramasa, se amesteca si se lasa sa fiarba pana ce se-ngroasa. Sosul se condimenteaza si se serveste fierbinte langa puiul umplut.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii