1. Pentru unceput se pregateste puiul, se curata de pielite, se spala si se scurge de apa. Dupa ce s-a scurs bine, se unge si in interior si in exterior cu unt, sare si piper. Pentru a fi fraged, se lasa la rece cat timp se prepara umplutura.
2. se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se scurg.Se toaca marunt si se pun la calit cu putin ulei si ceapa tocata solzisori pana capata o culoare aramie. Se lasa la racit si intre timp se toaca verdeata, se rade cascavalul si se pune pesmetul, sarea si piperul si se amesteca bine compozitia.
3. Se da drumul la cuptor sa se incinga. Se scoate puiul si se umple cu ciupercile, iar ca sa nu iasa compozitia din pui se prinde cu 2-3 scobitori.
4. Pe tava se asaza puiul si legumele taiate, sare, piper, ulei si putina apa.
5. Se baga la cuptor la o temperatura de 160 de grade si se mai stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
6. Spre sfarsit, se stropeste puiul cu 4-5 linguri de vin alb si putin unt si se mai lasa 5-10 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii