Cum procedezi, simplu, curatam si spalam bine puiul si ne ocupam de amestecul hawaian. Curatam si tocam legumele marunt si calim in 2 linguri de ulei, adaugam orezul spalat si calim 2-3 min. Turnam o cescuta de apa, condimentam si lasam sa scada apa. Umplem puiul cu acestr amestec.
Nu prindeti cu scobitori, de preferinta se coase cu ata de bucatarie, riscati sa iasa umplutura.
Se condimenteaza puiul cu un amestec pregatit din cele amintite mai sus. Se aseaza puiul intr-un vas termorezistent, si asezam legumele in jurul lui, taiate dupa preferinta, se toarna 2-3 linguri de ulei si vinul.
Introducem la cuptor si lasam cca 1 ora si jumatate, depinde de cuptorul fiecaruia. Se stropeste din cand in cand cu sos ul format din tava.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii