Se amesteca carnea tocata cu ceapa, patrunjelul verde tocat, cu oul, sarea si piperul si se umple puiul cu aceasta compozitie. Se aseaza intr-o tava zarzavatul de supa tocat, peste care se pune puiul se mai condimenteaza cu sare si piper, se adauga 1/2 pahar de vin alb, 1/2 pahar apa si se baga la cuptorul incins la 200 g C pentru 50-60 de minute. Se scoate puiul si se taie in bucati, iar restul de ingrediente ramase se paseaza cu blendarul. Se amesteca galbenusul cu smantana si zeama de lamaie, se toarna peste bucatile de pui.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii