1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu.Se adauga carnea si se prajeste aprox.3-6 minute pe fiecare parte, pana se rumenste.Se scoate carnea din tigaie cu o spumiera si se pune pe o farfurie.
2. Se adauga ceapa si usturoiul in tigaie si se prajesc aprox. 5 minute, pana cand cepa s-a inmuiat.
3. Se adauga lingura de curry si se caleste totul 1 minut.Se pun apoi rosiile cu sucul lor,pasta de rosii amestecata cu apa, caisele, cimbrul si piperul si se dau intr-un clocot.
4. Se pune din nou carnea in cratita.Se micsoreaza flacara la minimum, se acopera si se fierbe inabusit 10 minute, apoi se ia capacul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute .Se serveste decorata cu migdale.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii