Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga.
Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit, chilli, busuioc si oregano.
Am incins bine tigaia antiaderenta si am pus feliile de pui in ea.
Am rumenit usor puiul pe ambele parti.
Ciupercile le-am taiat in bucati de marime potrivita.
Am incins uleiul de masline intr-o tigaie mai mare, si cand a inceput sa sfaraie am pus ciupercile.
Am sotat timp de cateva minute si am pus peste ciuperci putina sare, piper si busuioc.
Maxim 5 minute lasam ciupercile pe foc, timp in care rasucim tigaia de cateva ori sa se gateasca uniform.
Am asezat pe farfurie pieptul de pui, peste el am pus ciupercile sotate, parmezanul si marar tocat marunt.
Am asezat pe farfurie si cateva jumatati de rosii cherry care merg tare bine in combinatia asta :)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii