In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste.
In alta tigaie faceti urmatoarea operatiune:
Ceapa se taie si se caleste. Cat timp ceapa se caleste, taiati fin ardeiul iute, ghimbirul, zdrobiti usturoiul si gatitile pentru cateva minute.
Adaugati garam masala, tumericul, zaharul lasati sa se gateasca impreuna pentru 1-2 minute. Adaugati apoi pasta de tomate si rosiile cuburi si lasati pe foc pentru 5 minute.
Sosul de mai sus se pune intr-un blender si se mixeaza pana devine cat mai cremos.
Adaugati sosul facut la blender din nou in tigaie. Peste el se adauga iaurtul, puiul si patrunjelul tocat.
Serviti cu garnitura de orez.
Pentru orez:
Orezul se pune la fiert cu boabele de cardamon (cine are) si stelele de anason. Acoperiti cu un capac si fierbeti pentru 10 minute. Luati oala de pe foc dar lasati capacul. Orezul se va gati la abur pentru inca 5 minute.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii