In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte in privinta intrarii noastre(a ospatarilor)in bucatarie au existat si ocazii in care puteam vedea ce se petrece acolo.Astfel am aflat de aceasta reteta,adaptata putin de mine din lipsa unor ingrediente speciale.Chiar si cu aceste mici modificari este totusi o reteta nemaipomenita.Dar mai vine sa precem la treaba.
Intr-o tigaie de teflon mai adanca sau intr-un wok se pune uleiul si se lasa sa se incinga.Se pune carnea la prajit.Cand carnea este aproape gata se adauga ceapa,ardeiul,morcovul,ciupercile,porumbul boabe si se mesteca din cand in cand pentru a nu se lipi de fundul tigai.Cand legumele sunt patrunse se adauga oregano,piper si ketchup-ul picant.Ketchup-ul trebuie adaugat dupa ce legumele sunt deja patrunse pentru a evita intarirea lor.
Separat se fierbe orezul cu putin delikat.
Cu 5 minute inainte de a stinge focul se amesteca orezul cu legumele si se potriveste de sare daca mai e cazul.
Se serveste cu salata verde,de rosii,de varza,dupa gust.
Pofta buna!!!!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii