Cureti ardeii grasi si ii tai in bucati mari.Cureti ceapa si o tai cubulete,la fel ca si costita,apoi incingi uleiul si calesti ceapa impreuna cu costita.Adaugi si ardeii.Condimentezi cu sare si piper si mai lasi totul la calit timp de 5 minute,lasand ardeii sa fiarba in suc propriu.Freci puiul cu piper,sare,oregano si cu boia,pe dinauntru si dinafaraUmpli apoi puiul cu compozitia de legume,iar deschizatura o inchizi cu scobitori.Incalzesti cuptorul,asezi puiul in tava si-l lasi sa se coaca circa 50 de minute.Dupa prmele 30 de minute,intorci puiul pe partea cealalta.Adaugi la sos 125 ml de apa si legi sosul cu amidon,apoi adaugi bulionul si smantana.Cand e gata,scoti puiul si il asezi pe un platou.Torni sos de jur-imprejurul puiului si asezi si gramajoare de ardei gras,combinat cu costita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii