Puiul se taie bucati. Se incalzeste untul pe foc, se pun bucatile de pui sa se aureasca usor. Bucatile de carne se scot pe farfurie si se lasa cat timp se pregateste sosul. Sosul se pregateste astfel: in untul ramas se adauga o cana de supa de carne, putina sare si un pahar de vin alb. Se fierbe sosul 5 min., dupa care se adauga bucatile de carne. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana cand carnea se poate consuma. La sfarsit se adauga in sos patrunjel tocat. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii groase care se pun pe un platou putin adancit spre interior. Se stopesc cartofii cu sosul in care s-a facut puiul, iar in mijlocul platoului se pun bucatile de carne. Se serveste totul fierbinte.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii