Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox rotunda), trebuie sa fie destul de mare. Se pun in tava 2 linguri ulei, se adauga lingurita de boia si cea de salvie si se sfarama bucatele cele doua cubulete Knorr. Se amesteca bine toate intr-un coltisor din tava pana se face o pasta omogena, dupa care se unge bine puiul cu pasta si pe interior si pe exterior, se pune in tava pe "rastel" (adica suportul din inox), se taie rondele morcovul iar cartofii in sferturi si se pun pe langa pui. Se pune apa, partea de sus a puiului se acopera cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pentru jumatate de ora.
Dupa aceea se adauga in tava dovleceii si ardeii taiati cubulete, se muta folia de pe pui pe legume (puteti s-o rupeti in 2-3 bucati) si se mai lasa la cuptor jumatate de ora. Dupa acest timp, se ia folia de pe legume si se muta inapoi pe partea de sus a puiului si se mai lasa 20-30 min, in functie de cat de crocant vreti puiul.
Merge foarte bine cu muraturi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii